Selam Gıbırnet benim merak ettiğim birkaç şey var.

1.Bu oyunları online oynarken kendi hesabımız üzerinde orjinal bir şekilde mi oynayacağız, yoksa sizin kurduğunuz bir hesap üzerinden mi oynayacağız.
2.Bu işi nasıl yaptınız, yani oyun yapımcıları ile anlaşarak mı yoksa oyunların orjinal olmayan bi sürümünü bize sunarak mı.

1. Eğer uygulamadan çıkarsak oyunlar kütüphaneden silinir mi.
    4.Bu uygulama internet hızımızı etkiler mi.

Şimdilik sorularım bu kadar. Cevabınızı bekliyorum.

edit; Bu arada az önce among us indirdim ve bana "Bu ürün için şuan da mevcut bir lisans bulunmuyor diyor."

Deniyorum Suan Cok Heyecanlıyım

ben programı açtım fakat görev çubuğunda gözükmüyor

oyunlar hiçbir şekilde gelmiyor

tom clansys rainbow six siege olursa iyi olur

Merhabalar ben hiçbir oyuna giremiyorum bu ürün için geçerli lisans yoktur diyor nasıl yapıcam acaba

ag a bagladım oyunlar gelmedı oncekı yorumları okuyorum bu sorunu ayayan kısıye cık gır yap ve yenıden baglan demıssınız ben 2 sınıde yaptım nedense oyunlar gelmedı lutfen yardım edebılırısınız

ag a bagladım oyunlar gelmedı oncekı yorumları okuyorum bu sorunu ayayan kısıye cık gır yap ve yenıden baglan demıssınız ben 2 sınıde yaptım nedense oyunlar gelmedı lutfen yardım edebılırısınız

Abi bende lisans sorunu var Garry Mods için

GIBIRNet şey ben bağlandıgım zaman 120 tane oyun gösteriyor anlayamadım sebebini biliyormusunuz

pc building simulatör lisans hatası alıyorum lütfen çözermisiniz

@GIBIRNet pc building simulatör lisans hatası alıyorum lütfen çözermisiniz

@GIBIRNet
                        oyuna giriş sağlayamıyorum half life ye indirdim lisansı olmadan oynayamazsın diyo bütün oyunlar için mi geçerli

@GIBIRNet oyuna giriş sağlayamıyorum half life ye indirdim lisansı olmadan oynayamazsın diyo bütün oyunlar için mi geçerli