GIBIRNet şey ben bağlandıgım zaman 120 tane oyun gösteriyor anlayamadım sebebini biliyormusunuz

pc building simulatör lisans hatası alıyorum lütfen çözermisiniz

@GIBIRNet pc building simulatör lisans hatası alıyorum lütfen çözermisiniz

@GIBIRNet
        oyuna giriş sağlayamıyorum half life ye indirdim lisansı olmadan oynayamazsın diyo bütün oyunlar için mi geçerli

@GIBIRNet oyuna giriş sağlayamıyorum half life ye indirdim lisansı olmadan oynayamazsın diyo bütün oyunlar için mi geçerli

ben yapamadım vidoyuda izledim olmadım lütfen bana yardımcı olurmusunuz

Rainbow Six çok iyi bir oyun hep oynamak isterdim lütfen

Rainbow Six çok iyi bir oyun hep oynamak isterdim lütfen

merhaba bir sorum var steamdeyken bi süre sonra dosya kayboluyor sonra nasıl oluyorsa geri geliyor bunun nedeni nedir

GIBIRNet Merhaba GIBIRNet bişi sorcağım peki bunlar süresiz mi kalıyor yoksa geçici mi bunu bana bir açıklar mısınız lütfen 😃

Selam ağa ZeroTier One ile giriş yapıyorum fakat Steam'da herhangi bir değişiklik olmuyor

Selam ağa ZeroTier One ile giriş yapıyorum fakat Steam'da herhangi bir değişiklik olmuyor

Merhabalar herşeyi yapmama rağmen kütüphaneme oyun gelmedi yardımcı olur musunuz..

Merhabalar herşeyi yapmama rağmen kütüphaneme oyun gelmedi yardımcı olur musunuz..

GIBIRNet Ben girince lisans hatası veriyor nasıl çözebilirim ?

GIBIRNet Ben girince lisans hatası veriyor nasıl çözebilirim ?