steamde oyunu yükleyince lisans bulunmuyor diyor

abi ben herşeyi düzgün yaptığım halde oyunlar yerinde oyun youk tümü nü işaretlediğimde oyunların server ları çıkıyo

oyun eklemesi yaparsanız ben bu eklemelerin bildirimini nasıl yapabilirim çünkü tekte oyunları alamamak la birlikte bilgisayarda cok duran bir insan değilim o yüzden merak ettim

bu aldıgımız oyunlar gidecekmi yoksa ömür boyu kalacakmı

sea of thieves ekler misiniz nolurrrr...

GIBIRNet abi bokunu yiyim rainbow six sonra fall guys gta 5 bokunu yiyim abi lütfen

GIBIRNet abi bokunu yiyim rainbow six sonra fall guys gta 5 bokunu yiyim abi lütfen

ZeroTierOne indirdim müşteriniz değilim ama bilgisayara ne gibi zarrları olur

çalışmıyor yardımcı olurmusunuz saat geç olduğu için mi

bence Tom Clancy's Rainbow Six Siege, human fall flat ve dead by daylight gelirse güzel olur

bence Tom Clancy's Rainbow Six Siege, human fall flat ve dead by daylight gelirse güzel olur

bence tom clansy's rainbow six siege, human fall flat ve dead by daylight gelirse güzel olur

bence euro truck similatör 2 de gelmesi lazım acaba gelme şansı var mı?