şuan half life indirdim ama lisans yok boş yere indirmeyelim hangi oyunlarda lisans olduğu söylerseniz sevinirim
outlast serisi among us witcher serisi portal serisi garrys mod half life serisi streamers life simulatör cooking simulatör yani 66 tane oyun var
Ozkra oyunları sormuyom lisans hatası veriyo lisans sorunu olmayan oyunlar hangisi diyorum
ve aynı zamanda kısyalo masaüstünden başka klasöre atmayı yoksa lisans yok hatası alırsınız
Ozkra herhangi bir yere taşımadan lisans hatası aldım
Ozkra biraz daha açarmısın anlamadım
çok basit oyunu indirdim oyunu oyna ya bastım ve hata verdi!
reis bu oyunu indirirsen kısayolu oluşur masaüstünde eğer oyunu herhangi bir klasöre taşırsan steamde lisans yok hatası alırsın o kısayolu başka klasöre veya bi yere taşıma indirdiğinde nereye geldiyse oyunun ikonu orda dursun
Ozkra reis indiriken kısayol oluşturma ve başlangıçta oluşturma kutucuğu kapalı olarak indirdim.
Ozkra bişi yapmadımki kısayoldan oyunu çalştırdım olmadı sonra steam kütüphanesinden çalıştırdım aynı hata lisans mevcut değil gibi bişey
smailDeer herkeste farklıymış galiba
bilmemki benim ilk öyle oldu lisans yok dedi sonra masaüstüne attım klasörü oldu
Ozkra half life steam klasörünü masaüstüne attın oldumu kopyalıpmı keserekmi attın
bak reis şöyle yap steam kütüphanenden hangi oyunu oynucaksan mesela half life onun üzreine sağ tık yap masaüstüne kısayol oluştur de