EfeKl Among Us indirip denermisin hemen 54mb ondada sorun çıkacakmı sorunun nedenini çözmeye çalışalım

EfeKl Dediklerimi uygular mısın 2 saniye. Oyun indikten sonra bağlantın kopmuş olabilir bi kontrol etmekte fayda var.

BurakKolay dediklerinin aynısını yaptım kütüphanede bekledim oyunlar geldi tekrardan ancak bağlanamıyorum yine de.

Biz 3 kişi 3 Gündür bu sorunu yaşıyoruz. Hunt Showdown ve Hello Neighbor oynuyacaktık. Steam lisans sorunu düzelse çok güzel olacak. Bekleyip görücez...

erayinm aynı ağdan bağlıysanız o yüzden hata veriyor olabilir

EfeKl Hmm dün gece house flipper indirip oynadım bende sıkıntısız çalışıyor neden böyle bir şey oluyor acaba

EfeKl kanka l4d2 içinde aynı sorun söz konusuydu 2-3 defa daha girmeye çalışınça düzeldi

Halen deniyorum ancak hala lisans etkin değil hatası alıyorum. Her oyuna girişimde böyle bir sorunla mı karşılaşacağım GIBIRNet

EfeKl gir çıkıp başka oyun aç kapa tekra steam zabromo aç the foresta gir

10 ay sonra
            3 ay sonra

oyunu yükledikten sonra oyunun üstüne sağ tıklayın yönet e bastıkdan sonra yerel dosyalara göz at diyerek oyunun launchurunu bulup açın oradan oyunu oynayabilirsiniz
            BENDE ![OLDU]

BENDE BÖYLE LİSANS SORUNU ÇÖZÜLDÜ AMA HEP ORADAN AÇMAK ZORUNDASINIZ
            LAUNCHERIN KISAYOLUNUDA OLUŞTURABİLİRSİNİZ
            benim yaptıklarımın aynısı yapılmş ama ben kendim buldum

bir yıl sonra
              bir yıl sonra
              Bir Yanıt Yaz...