bence Tom Clancy's Rainbow Six Siege, human fall flat ve dead by daylight gelirse güzel olur

bence Tom Clancy's Rainbow Six Siege, human fall flat ve dead by daylight gelirse güzel olur

bence tom clansy's rainbow six siege, human fall flat ve dead by daylight gelirse güzel olur

bence euro truck similatör 2 de gelmesi lazım acaba gelme şansı var mı?

pc açıp kapattıktan sonra oyunlar gidiyor

umarım tom clancy's rainbow six siege gelir

Merhaba, verdiğiniz hizmeti cidden çok beğendim. İlerleyen zamanlarda Sea Of Thieves de eklenebilirse süper olur, iyi günler dilerim 🙂

'''Error Joining Network: Cannot connect to ZeroTier service''Böyle bir hata alıyorum yardımcı olursanız sevinirim.(win 8.1)

İndirdiğimiz uygulamayı her pc açılınca açmamız gerekiyor mu yoksa ağa otamatik bağlanır mı?
                      Birde ağın bizim ağ ve pc üzerindeki izinleri nelerdir meraktan soruyorum._

bu servis ücretsiz mi yani hiçbir aboneliğe abone olmadan bedava bir şekilde oynayabilirmiyiz ?

ben Yanlışıkla sildim oyunlara girilmiyo tekarar kurdum yine olmuyor