4 gün sonra

GIBIRNet mesela spider man çikinca ekleyebilirsiniz
veya resident evil village olur 2 sinide yapmiycaksaniz şunu yapin Little Nightmares 1 veya 2

GIBIRNet yapamadimda videokdaki gibi yatdm bende show network çikmadi ama cevaplarsaniz sevinirim

5 gün sonra
      5 gün sonra

benim hala gelmedi öğlen 2 gibi denedim o zamandan beri uygulama açık oyunlar gelmedi

Steam yaklaşık 40-50dk dir açık ama hala gelemdi cevap verirseniz sevinirim yetkililer

Mount & Blade II: Bannerlord eklenirse iyi olur

9 gün sonra

Hocam bu hala çalışıyor mu ve benim gıbırnetim yok nasıl olacak

çök iyi olmuş fifa 22de olsa efso olur

21 gün sonra

Musatafa steam da oyunlar ve araçlar var oyunlar bolumundeysen gozukmez araçlar bolumune geçmen gerekıyo

5 gün sonra

her şeyi sizin dediğiniz gibi yaptım ama ne kadar da beklesem veya tekrar yapsam bile eklenmiyor yardımcı olurmusunuz.

6 gün sonra

Cidden mükemmel bir sunum hangi oyunu alcağımız konusunda çok yardımcı oluyor demo gibi birşey ama sınırsız erişebiliyoruz . Gibirnet kurucusu ve admin moderatorleri bunu kim düşündüyse aklına sağlık . Ve bunu beleş oyun diye kullanan arkadaşlar ( left for dead 2 vardı kaldırıldı tekrar eklermisiniz ) diyenler olayı anlamadı glb . Ama eğer her ikisi içinde yaptıysanız çok mükemmel bir şey olmuş bütün gibir net yetkililerine selamlar