Bu oyunlar lisanslı değil inidiryiorum hep bu hatayla karşılaşıyom Oyun lisansı etkin değil

İnternet cafe simulator lisans sorunu alıyorum

GIBIRNet Teşekkür ederim efendim çözüldü, ellerinize sağlık. İyi çalışmalar dilerim...

İnternet cafe simulator çözüldü dediler fakat sorun hala devam ediyor çözermisiniz

mordhau da lisans hatası veriyor

the forest oyununda da lisans sorunu veriyor

Merhaba Ben PC Building Simulatorde Lisans Hatası Alıyorumda Çözebilirmisiniz

Hocam among us ve pc building oynamaya çalıştım lisans sorunu verdi

Lisans Sorunu

Steami kapatın ve zerotier uygulamasından, show networks kısmı var ordan delete tuşuna basın kod falan siliniyor. Uygulamayıda kapatın sonra tekrar uygulmayı açın. Uygulamayı açtıktan sonra Steami açın. Video açıklamasında verilen kodu tekrar join network kısmından girin ve oyunların gelmesini bekleyin. Lisans sorunu çözülmüş oluyor. Ben ve arkadaşım lisans sorununu böyle çözdük şuan the forest falan oynayabiliyoruz. Eğer tekrar aynı sorun ile karşılaşırsanız aynı adımları izleyin.

#GıbırNet PC Building Simulator lisans hatası veriyor açılmıyor halbuki among us çalışıyor lütfen yardımcı olurmsununuz

oyunlar gelmedi herşeyi yapmama rağmen

internet cafe simulator indirdim ve lisans sorunu ile karşılaştıedım

hocam garrysmod lisans sorunu alıyorum yardımcı olur musunuz