Merhaba Ben PC Building Simulatorde Lisans Hatası Alıyorumda Çözebilirmisiniz
Lisans Sorunları Hakkında
Erzurum oyunun dada hata var
Hocam among us ve pc building oynamaya çalıştım lisans sorunu verdi
Lisans Sorunu
Steami kapatın ve zerotier uygulamasından, show networks kısmı var ordan delete tuşuna basın kod falan siliniyor. Uygulamayıda kapatın sonra tekrar uygulmayı açın. Uygulamayı açtıktan sonra Steami açın. Video açıklamasında verilen kodu tekrar join network kısmından girin ve oyunların gelmesini bekleyin. Lisans sorunu çözülmüş oluyor. Ben ve arkadaşım lisans sorununu böyle çözdük şuan the forest falan oynayabiliyoruz. Eğer tekrar aynı sorun ile karşılaşırsanız aynı adımları izleyin.
- Düzenlendi
#GıbırNet PC Building Simulator lisans hatası veriyor açılmıyor halbuki among us çalışıyor lütfen yardımcı olurmsununuz
oyunlar gelmedi herşeyi yapmama rağmen
The Forest Ve İnternet Cafe Simulator
internet cafe simulator indirdim ve lisans sorunu ile karşılaştıedım
hocam garrysmod lisans sorunu alıyorum yardımcı olur musunuz
Sapiens steami kapatın ve zerotier uygulamasından, show networks kısmı var ordan delete tuşuna basın kod falan siliniyor. Uygulamayıda kapatın sonra tekrar uygulmayı açın. Uygulamayı açtıktan sonra Steami açın. Video açıklamasında verilen kodu tekrar join network kısmından girin ve oyunların gelmesini bekleyin. Lisans sorunu çözülmüş oluyor. Ben ve arkadaşım lisans sorununu böyle çözdük şuan the forest falan oynayabiliyoruz. Eğer tekrar aynı sorun ile karşılaşırsanız aynı adımları izleyin.
xPerry ben kendim şöyle çözdüm. steami kapatın ve zerotier uygulamasından, show networks kısmı var ordan delete tuşuna basın kod falan siliniyor. Uygulamayıda kapatın sonra tekrar uygulmayı açın. Uygulamayı açtıktan sonra Steami açın. Video açıklamasında verilen kodu tekrar join network kısmından girin ve oyunların gelmesini bekleyin. Lisans sorunu çözülmüş oluyor. Ben ve arkadaşım lisans sorununu böyle çözdük şuan the forest falan oynayabiliyoruz. Eğer tekrar aynı sorun ile karşılaşırsanız aynı adımları izleyin.
EzgiCerenYlmaz olmuyo ki
Hocam, Portal 2'ye giriliyor ama House Flipper'da lisans hatası veriyor, ilgilenebilir misiniz ?
Teşekkürler...
GIBIRNet az önce ark survival evolved indirdim lisans sorunu verdi yardımcı olurmusunuz
Bütün Oyunlarımda Lisans Hatası alıyorum
Among Us.Ark Survival.Erzurum.The Forest.Garrys Mod.Hello Nighbor.Hous Fliper.İnternet Cafe.Left 4 Dead 2. Left 4 Dead.Outlas.Outlas 2. PC Building.Peekaboo.The Witcher.The Witcher 2.The Witcher 3
the forest