merhaba Forza horizon 4 gelmeli Şimdiden Teşekkürler GIBIRNET.

xeotN zıbır net oyun kütübhanesi nasıl ekleniyor

@GIBIRNet merhaba GIBIRNET gösterdiğiniz tüm ayarları uygulamama rağmen steam kütüphaneme oyunlar gelmiyor lütfen yardımcı olurmusunuz?

Kolay gelsin herşeyi eksiksiz yapmama rağmen oyunlar gelmedi yardımcı olabilir misiniz başka nasıl bir sorun olabilir acaba?

Kolay gelsin herşeyi eksiksiz yapmama rağmen oyunlar gelmedi yardımcı olabilir misiniz başka nasıl bir sorun olabilir acaba?

The forest oyununu arkadaşımla oynamak istediğimde sadece birimiz oyuan girebiliyor diğeri lisans hatası alıyor.(arkadaşım da zero tier üzerinden giriş yapıyor)

şuanda bendede oyunlar gözükmüyor

edit: geldi biraz bekleyince

Fernbus Simulator alırmısınız sayın GıbırNet?

hello neighbor lisans hatası alıyorum ne yapmam gerek?

bilgisayarı açıp kapattıktan sonra zerotier one ye bağlanmakta sıkıntı çekiyorum. Hızlı ve kolay şekilde bağlanmanın bir yolu var mı

merhaba öncelikle. yaptığınız şey çok iyi olmuş bu yasak zamanlarda vakit geçirmek için kimsenin oyun alacak parası yoktu buna bende dahilim oyun önerim var. DRİVE 21 eklerseniz eğer çok iyi olur sonuçta TÜRK yapımı bir oyun bize oyun oynattığınız için teşekkürler. GIBIRNet

The forest oyununu arkadaşımla oynamak istediğimde sadece birimiz oyuan girebiliyor diğeri lisans hatası alıyor.(arkadaşım da zero tier üzerinden giriş yapıyor) GIBIRNet

hello neighbor lisans hatası alıyorum ve bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra zerotier one'a bağlanmakta güçlük çekiyorum bu iki sorunu halledebilir misiniz GIBIRNet