hello neighbor lisans hatası alıyorum ne yapmam gerek?

bilgisayarı açıp kapattıktan sonra zerotier one ye bağlanmakta sıkıntı çekiyorum. Hızlı ve kolay şekilde bağlanmanın bir yolu var mı

merhaba öncelikle. yaptığınız şey çok iyi olmuş bu yasak zamanlarda vakit geçirmek için kimsenin oyun alacak parası yoktu buna bende dahilim oyun önerim var. DRİVE 21 eklerseniz eğer çok iyi olur sonuçta TÜRK yapımı bir oyun bize oyun oynattığınız için teşekkürler. GIBIRNet

The forest oyununu arkadaşımla oynamak istediğimde sadece birimiz oyuan girebiliyor diğeri lisans hatası alıyor.(arkadaşım da zero tier üzerinden giriş yapıyor) GIBIRNet

hello neighbor lisans hatası alıyorum ve bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra zerotier one'a bağlanmakta güçlük çekiyorum bu iki sorunu halledebilir misiniz GIBIRNet

GIBIRNet Mesela bizde steam oyunlarımızı paylaşabilir miyiz? Diyelim ki bende rust var arkadaşım da yok onla oynamak için çok iyi olur.

Merhaba, Error Leaving Network: cannot connect to zerotier service ve status: port_error hatası alıyorum nasıl çözerim._

Potentia diye bir oyun var çok güzel hem türk oyun üreticelerinde destek oluruz lütfen onuda ekleyin 🙂

ya ben uygulama yüklenmiyo yardım edin lütfen

Age of Empires ankete ekleyebilir misiniz.Yeni 4K olanı

Sayın GIBIRnet Yetkilileri, isteğim Witch It oyununun bu ağa eklenmesidir eğer eklenirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekküler.

Ayrıca bizlere böyle bir hizmet sağladığınız için minnettarız.