Age of Empires ankete ekleyebilir misiniz.Yeni 4K olanı

Sayın GIBIRnet Yetkilileri, isteğim Witch It oyununun bu ağa eklenmesidir eğer eklenirse çok mutlu olurum. Şimdiden teşekküler.

Ayrıca bizlere böyle bir hizmet sağladığınız için minnettarız.

Merhabalar Bannerlord 2 gelirse yeni gelecek bilgisayarın yanında muazzam olur.

Öncelikle elinize sağlık, çok güzel sistem kurmuşsunuz. Human: Fall Flat, Raft, Rust ve birkaç tane Battlefield oyunlarını eklemenizi öneririm.

Merhabalar videodaki uygulanacakları harfiyen uyguladım ama oyunlar gelmedi

merhaba video yu izledim her adımı yaptım ama oyunlar gelmedi ne yapmalıyım

tamam da şimdi oyun ekliyosunuz eyw ama ben bugün bir tane oyunu denemek adına indirdim açmaya çalıştım ve hata verdi. hata ise 'şu anda bu ürün için mevcut lisans bulunuyor.' şimdi bana bu açıklamayı yaparsanız çok iyi olur.

Kardeşimle aynı modemden giriyoruz 2 bilgisayar ile ancak aynı oyuna 2 kişi girilmiyor biri girebilirken diğeri lisans hatası veriyor bu düzeltilebilir mi?

ebrfedmrk steamden çık gir yap programı da aç kapa yap 5 dk bekle olmazsa bunu 2 3 kere tekrar et yani azimle sıçan mermeri deler koçum 😉

İyi gunler ben gıbır net uyesi degilim ama steamda oyunlardan oynaya biliyorum herhangi bir yasal surec olmaz demi polis filan

RobinSoon kanka 1 saattir admini bekliyom yeter da neden karşim neden oyun oynayamıyoruz biz ya elimizde bi o kaldı onu da almayın be

Merhaba ZeroTiera bir türlü bağlanamıyorum nedeni nedir acaba?

Eklenceğini inanmiyodum ama eklendi Hele üstelik Fall Guys Read Dead Redemtion gibi oyunlarda gelicekmiş hiç alamayıcağım oyunları bedavaya oyundurmak beni çok sevindirdi özelikle bu pandemi günlerinde paramızın az olduğu günlerde böyle etkinlikler yapılması çok iyi TEŞŞEKÜR EDERİM GIBIRNET.